Produkty a služby

Stravování

MOŽNOST STRAVOVÁNÍ PO CELÝ PRACOVNÍ TÝDEN

Výběr ze 4 jídel, příjemné prostředí.
Součástí nabídky je sodobar s chlazenou vodou nebo chlazenou sycenou vodou, k dispozici ovocná šťáva.

Od 24. 12. 2018 do 1. 1. 2019 se nevaří.

Jídelní lístek od 18. 2. 2019 do 24. 2. 2019 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 25. 2. 2019 do 3. 3. 2019 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 4. 3. 2019 do 10. 3. 2019 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 11. 3. 2019 do 17. 3. 2019 *(Ve formátu .pdf)*****

Cena oběda:
69 Kč vč. DPH
v ceně je zahrnuta polévka, hlavní jídlo, dezert a nápoj ze sodobaru

Plně respektujeme zákon o Ochraně veřejného stravování včetně uplatnění systému kritických bodů (HACCP).

Bližší informace:
Hana Martínková, vedoucí kuchařka
Telefon: 383 318 251, 383 318 351
Mobil: 727 865 994
e-mail: kuchyne@tst.cz