Produkty a služby

Stravování

MOŽNOST STRAVOVÁNÍ PO CELÝ PRACOVNÍ TÝDEN

Informace: V souvislosti se zvýšením cen vstupních nákladů souvisejících se stravováním rozhodlo vedení společnosti TST, a.s. o zvýšení ceny oběda s platností od 1. 1. 2020 na 86 Kč vč. DPH.

Výběr ze 2 jídel, příjemné prostředí.
Součástí nabídky je sodobar s chlazenou vodou nebo chlazenou sycenou vodou, k dispozici ovocná šťáva.

Jídelní lístek od 3. 2. 2020 do 9. 2. 2020 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 10. 2. 2020 do 16. 2. 2020 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 17. 2. 2020 do 23. 2. 2020 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 24. 2. 2020 do 1. 3. 2020 (Ve formátu .pdf)

Jídelní lístek od 2. 3. 2020 do 8. 3. 2020 (Ve formátu .pdf)

Cena oběda:
86 Kč vč. DPH
V ceně je zahrnuta polévka, hlavní jídlo a nápoj ze sodobaru.

Plně respektujeme zákon o Ochraně veřejného stravování včetně uplatnění systému kritických bodů (HACCP).

Bližší informace:
Hana Martínková, vedoucí kuchařka
Telefon: 383 318 251, 383 318 351
Mobil: 727 865 994
e-mail: kuchyne@tst.cz